THE CYBER STOKIST, WHERE THE RETURN TO NATURE BEGINS.

ALAT PENJIMAT FUEL DI MALAYSIA (BHG II)

Dalam Bhg II ini kita lihat alternatif model lain yang basic sahaja. Untuk lain lain model layari Hydrogen Booster :

1.HHO GENERATOR

2.WATER EVAPORISER

3.FUEL HEATER

4. PCV ENHANSER

5. EFIE

Kesemua pealatan ini termasuk assembly kit berharga di anatar RM650 – 1,980 tergantung kepada kuasa cc dan samada berfuel injection atau tidak.

Saya jumpa juga dalam web. seorang penjual dari Selangor menawarkan hydrogen booster dari Taiwan dgn harga US650

7 Comments »

  1. dimana boleh saya dapati alat-alat ini

    Comment by ngah — September 25, 2008 @ 9:32 pm

  2. hi everybody. quite interesting to know this new system. however i would like to share my experience using i-charge, voltage stabilizer, very efective, more kilometre for every litre fuel. visit http://www.icharge.myportal.my

    Comment by mohd — December 27, 2008 @ 1:19 pm

  3. alat2 boleh di dapati di http://www.malayangreencarwordpress.com

    I-CHARGE is not contributing to the green world….

    Comment by Cyberstokist — December 28, 2008 @ 2:12 am

  4. kalau sapae2 berminat nak belajar buat sendiri, sms aku 01272111600. aku ada banyak plate SUS316 0.5mm. Sodium Hydroxide (Naoh) pun ada..

    Comment by mizan — July 20, 2009 @ 1:14 am

  5. JIMATKAN MINYAK KETA ANDA DAN POKET ANDA??

    Produk jimat minyak menggunakan gas hidrogen
    Paling murah di pasaran
    Paling kecil di pasaran

    OneHydro..
    Jimat hingga 50%
    Hanya RM250 shj siap pemasangan!!

    call@sms me..cgu fendy 0139201974
    email me.. mdnooraffendy@yahoo.co.uk

    Comment by fen — August 17, 2010 @ 12:28 pm

  6. jika saya ingin membeli alat ini,ada bengkel tak..keta guna carburator jer..

    Comment by tarabas — December 27, 2010 @ 3:01 pm

  7. Jimat Minyak T.A.C: Penjimatan Minyak Dengan Jaminan
    Jimat Minyak T.A.C: Penjimatan Minyak Dengan Jaminan: Cuba dahulu baru tahu………. Mengapa perlu menekan pedal minyak tanpa anjakan kuasa yang memuaskan?
    Cubalah alat tambahan T.A.C kami dahulu baru buat keputusanya….

    Jaminan tanpa bayaran jika tiada ketara KUASA setelah pemasangan.
    Dicatat oleh Jimat Minyak\Tingkat Kuasa Kuda di 13:17 1 ulasan Email This
    BlogThis!
    Share to Twitter
    Share to Facebook

    Penjimatan Minyak Dengan Jaminan
    Penjimatan Minyak Dengan Jaminan
    Cuba dahulu baru tahu……….

    Mengapa perlu menekan pedal minyak tanpa anjakan kuasa yang memuaskan?
    Mengapa perlu teragak-agak bila hendak memotong kereta di hadapan, yang juga mungkin merbahayakan pada kenderaan anda dan anda.

    Kini dengan adanya T.A.C (Technology Air Compressor) dapat membantu penyelesaian kenderaan anda. T.A.C berfungsi sebagai kawalan udara yang berlebihan di dalam “fuel injection”,”fuel pump” mahu pun “kaburator” kenderaan anda. T.A.C juga dapat mengawal angin yang berlebihan pada sistem “break” kenderaan anda.

    Apa yang di lakukan oleh T.A.C adalah sebagai alat kawalan penyelarasan angin pada mana-mana bahagian yang berlebihan seperti kemasukan angin di dalam “kaburator,fuel pump mahu pun fuel injection” kereta anda. Penyelarasan angin ini amat ketara pada kenderaan anda. Jaminan pada peningkatan kuasa kuda anda melebihi dari 40% dari kuasa kuda asal kenderaan anda. Ianya menjadikan kenderaan anda menjadi lebih ringan dan penjimatan minyak amat ketara sekali. Kuasa untuk memotong dapat di rasai dari biasa, kerana anjakan kenderaan anda telah meningkat ketahap 49% kuasa tambahan penyelalasan angin yang berlebihan di dalam sistem kaburator,fuel injection,fuel pump dan juga sistem break kenderaan anda.
    Pencapaian pada tahap maximum juga dapat di rasai pada “Plug N Play” jika anda peminat pada pecutan maximum.

    Jaminan barangan kami sehingga anda menukar kereta anda.(kecuali rosak di sebab kan kecuaian atau sengaja di ubah suai lainya)
    T.A.C telah lebih dari 10th dalam pasaran.

    Keistimewaan lainya
    1) Engine lebih senyap selapas pemasangan
    2) Melambatkan proses bakaran pada Engine Oil (Minyak Hitam) kenderaan anda
    3) Sistem break lebih baik dari sebelumnya
    4) Menyelaraskan suhu kenderaan anda menjadi sejuk
    5) Sistem aircond (hawa dingin) lebih efektif
    6) Kuasa kuda kenderaan anda meningkat pada 40% ke 60% (ada jaminan)
    7) Penjimatan minyak yang amat ketara (kecuali anda tidak membuat pecutan maksima)

    Jaminan T.A.C sewaktu pemasangan, jika anda tidak berasa kelainan pada kenderaan anda, kami tidak menerima sebarang bayaran dari pihak anda.

    Dalam masa pemasangan, prestasi kenderaan anda semankin meningkat bila mana engine kenderaan anda telah melebihi 5000km.

    Ini kerana kenderaan anda telah selaras dengan kawalan angin yang telah di “setting” pada tahap penyesuaian kenderaan anda.

    Harga Untuk Setting Standard RM 800.00
    Harga Untuk Sistem Air Dan Minyak RM 1500.00

    JAMINAN KAMI…
    Kepuasan anda kepuasan kami. Jika tidak sesuai barang boleh di kembalikan.

    T.A.C adalah barangan yang berkualiti tinggi.
    Berhati-hati dengan barangan tiruan.

    Terima Kasih

    hubungi kami,

    012 781 6732
    019 248 3750
    Dicatat oleh Jimat Minyak\Tingkat Kuasa Kuda di 10:04

    Dicatat oleh Jimat Minyak\Tingkat Kuasa Kuda di 19:22 0 ulasan Email This
    BlogThis!
    Share to Twitter
    Share to Facebook

    Read more »
    Dicatat oleh Jimat Minyak\Tingkat Kuasa Kuda di 10:04 0 ulasan Email This
    BlogThis!
    Share to Twitter
    Share to Facebook

    Saturday, 5 November 2011
    Jimat Minyak T.A.C: Penjimatan Minyak Dengan Jaminan
    Jimat Minyak T.A.C: Penjimatan Minyak Dengan Jaminan
    Jimat Minyak T.A.C: Penjimatan Minyak Dengan Jaminan: Cuba dahulu baru tahu……….

    Mengapa perlu menekan pedal minyak tanpa anjakan kuasa yang memuaskan?
    Cubalah alat tambahan T.A.C kenderaan anda akan dapat anda rasa kepuasanya….

    Jaminan tanpa BAYARAN jika tiada ketara KUASA setelah pemasangan.

    Pertanyaan\Pesanan
    Talian Dari Luar Malaysia
    +60 12 781 6732
    +60 19 248 3750

    Kalimantan Timur
    +628 13 5030 1788 Mr Ali Taylor
    +628 12 5893 948 Mr Yossy
    Dicatat oleh Jimat Minyak\Tingkat Kuasa Kuda di 13:17 1 ulasan Email This
    BlogThis!
    Share to Twitter
    Share to Facebook

    Penjimatan Minyak Dengan Jaminan
    Penjimatan Minyak Dengan Jaminan
    Mampukah TAC menangani kenderaan anda?
    Ya! TAC dapat mengatasi masaalah kenderaan anda dengan tahap maksima.

    Ketaraan maksima dapat anda rasakan setelah pemasangan TAC pada sistem pengawalan angin yang berlebihan dalam sistem pembakaran bahan bakar kenderaan anda. Kenderaan anda akan berasa lebih efektif setelah kawalan TAC dalam sistem “in let air” yang terkawal.

    “Kepuasan Anda Adalah Kepuasan Kami”

    AWAS BARANGAN TIRUAN….!!!
    Dicatat oleh Jimat Minyak\Tingkat Kuasa Kuda di 12:38

    Comment by Tim Haname Saim — November 19, 2011 @ 5:23 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

    December 2016
    M T W T F S S
    « Oct    
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  

    water for fuel, guna air ganti minyak.

    Blog Stats

    • 97,556 hits

    Top Clicks

    • None
%d bloggers like this: