THE CYBER STOKIST, WHERE THE RETURN TO NATURE BEGINS.

OBAT JANTUNG TERSUMBAT | October 10, 2014

Banyak orang selepas membuat pengesanan jantung  mendapati jantung mereka telah tersumbat dan memerlukan pembedahan angiography. Jika anda telah melalui sistem pengesanan jantung anda dan mendapati unjap jantung telah tersumbat dan memerlukan pembedahan bypass etc, kemudianya dokter telah menetapkan tarikh pembedahan anda.

Sementara menunggu tarikh pembedahan tersebut anda boleh coba ramuan di bawah dan selepas itu jalani lagi pengesanan tersebut jika di izinkan Allah anda mungkin tidak perlu menjalankan pembedahan dan jimat berpuluh ribu rimggit! Why not? Anyway jika last resort anda masih boleh menjalani pembedahan tersebut.

1. cawan jus lemon

1. cawan jus halia

1. cawan jus bawang putih

1. cawan cuka apel

Masak dengan api slow selama 1/2 jam supaya 4 cawan jus itu jadi lebih kurang 1 cawan sahaja. Sejukkan dan campurkan dgn 3 cawan madu lebah campurka semuanya dan simpan dalam botol kering dan bersih.

Setiap pagi waktu perot kosong minum 3 camca teh hingga habis.

selepas itu pergilah jalani pengesanan jantung anda sekali lagi dan lihat kesannya. Anda mungkin dengan izin Allah tidak perlu menjalani pembedahan tersebut.

Subhanallah…Keajaiban tumbuhan dan lebah yang Allah jadikan untuk kebaikan manusia secara alami. Sebelum profesion kedokteran ujud, zaman Adam dan selepasnya hingga zaman pembaharuan di Eropah, cara alami inilah di gunakan oleh manusia. Tapi manusia mencari cara lain yang lebih ‘moden’, maka kerana ianya memberi pekerjaan dalam bidang itu dan bidang perubatan kimia kepada berjuta-juta orang.

Orang sekarang tentu bertanyakan mana testimoninya? Sesuatu yang terang dan free macam ini tidak perlukan testimoni….macamlah anda tak perlukan testimoni bahawa air itu boleh menghilangkan dahaga kan?

Jika anda percayakan dokter teruskanlah lakukan pembedahan itu.

Tapi jika anda percayakan ‘miracle’ yang Allah anugerahkan kepada manusia, amalkan ramuan di atas. Anda tidak rugi apa-apa…

 

 

 

Advertisements

Posted in Uncategorized

1 Comment »

 1. My sister made this for a group of us. She had it completed in less than an hour. It was a big hit. She put the cheese on tostitos instead of makin Click http://pepij.nl/justgoo100645

  Comment by pageoneill53746 — April 9, 2016 @ 10:53 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  October 2014
  M T W T F S S
  « Aug   Aug »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  

  water for fuel, guna air ganti minyak.

  Blog Stats

  • 102,725 hits
%d bloggers like this: