THE CYBER STOKIST, WHERE THE RETURN TO NATURE BEGINS.

MENGAPA PERKARA INI TIDAK MENJADI SEBAHAGIAN DARI TEKNOLOGI DARI KERETA YANG SEDIA ADA? | June 23, 2008

Jangan Lupa klik juga pada tajuk:Top 12 Ways to Improve Your Gas Mileage

Tentunya soalan begini akan bermain di kepala anda:

  • Ya, kalau teknologi ini berkesan mengapa pembuat kereta tak pasang dalam kereta yang mereka jual dalam pasaran?
  • Biasanya mereka tentunya akan dapat menjual banyak kereta kerena kereta makin fuel efisyen?
  • Mengapa benda ni tak di ajar di sekolah?
  • Mengapa Media tak heboh pun pasal ni?

Ini adalah soalan yang baik. Anda adalah orang yang selalu berfikir. Anda bukan bodoh. Malangnya ada orang lain yang bodoh. Iaitu ‘berfikiran pendek’.

Apa yang sebenarnya berlaku ialah kilang pembuat kereta bukan bebas. Mereka di arah dan di kawal oleh kuasa ekonomi yang lebih besar dan oleh kepentingan tertentu. Mereka yang berkepentingan ini (filty rich), mengarah dan mengawal aliran bukan kearah penjimatan, mereka sebenarnya mahukan anda membazir fuel!

Itu lah yang mereka dan Media mereka mau. Kereta kereta model baru, SUV etc menkadi fesyen dan trend hari ini di mana Media telah mempengaruhi keluarga untuk membeli SUV, the great sport utility, the 4 wheel, yang tak nampak pun dimana padang sportnya dan mana naik bukit nya, setakat untuk menunjuk dan pergi shopping sahaja-saolah kereta yang bukan SUV tak sesuai untk shopping dan ‘country road’.

“……We’ve been conditioned to think “performance”, and we started to think in terms of “GOOD VEHICLE equals FANCY equals BIG AND STRONG equals SHOW OFF equals HORSEPOWER” and so forth. Look at the endless stream of TV ads for huge vehicles and luxury sports cars….And nobody tries to sell mileage.”

“……They want you to waste gas and they want engines to run hot and burn valves and pistons and what not, and they want the systems in your vehicle to clog itself up with unburned fuel. THEY THINK THEY WILL SELL MORE CARS THAT WAY AND IT SEEMS TO BE WORKING WELL. For a while, only for a while (short sighted, I said) because they are destroying the economy and the land for their own sons and daughters.”

“…..Automakers know they have poorly designed vehicles – and the fact that every car MUST have, by law, a large and expensive catalytic converter – is an admission that they don’t burn gasoline correctly in those new designs. (He he he anda tau apa fungsi catalytic converter tu? The function of the catalytic converter is to burn AND WASTE all the unburned fuel caused by poor engine design by those car manufacture lah, siapa lagi!!!)”

Apa kata Mat Saleh ni, George Wiseman drp Eagle Research, Canada, says: “fuel injection systems are actually designed to prevent efficient combustion!”

Forum Technologies state on their website MyFTI.biz that “US car manufacturers pre-program your car’s computer to max out at a certain gas mileage.”

gas prices at $5

“….I took this photo in Los Angeles, back in the “old” days of 2007. This particular station has been closed down. Maybe because nobody was willing to pay the prices back then. Today, April 2008, $4.60 does not impress anybody in California. We pay it daily. Actually, gasoline prices are rushing toward $6 and will probably not stop there… And diesel prices are a complete nightmare!”

“…..Cars developed in Japan are more mileage- and environment-friendly, but are not fantastically better. There is actually not ONE really good car in all those glittering show rooms around town. Electric hybrids, you said? I hear you. Those are fantastic and quiet in the parking lot, gliding next to you with barely a whisper. But on the highway they are in the same stinking ballpark as everybody else.”

Mengikut kajian oleh WantToKnow.info, sato kumpulan worldwide research group, sejak 1908 lagi dan Ford-T, pukulrata penambahbaikan teknologi di bidang mileage telah jatuh hampir 40%! sedangkan penambahbaikan teknologi dalam bidang lain melunjak beratus % dalam tempoh 100 tahun lepas- MPG has become twice as bad. Apa ni, ahli sains tak di bayar gaji kearah itulah, mereka kena jaga “that filty rich boss”. Do you see a pattern yet?

“….And when you see that all this is happening in spite of severe warnings against planetary destruction and oil dependability being a national hazard, you can clearly see that we’re dealing with criminals. In positions of power, but criminals just yet. To rely upon them to correct the situation is a big waste of time. Why? Because once they have done a crime, they MUST continue to do it in order to justify their actions. They have no plans to correct their car designs any time soon.”

Anda pernah tengak filem “who killed the electric car?” It is not a new scene. For many years, from time to time a too-good of a design slips by their wachful eye into the market. Soon after, that model is recalled and disappears (it’s not ancient history – The Ford Carburetor T, Toyota’s 100-MPG Eco Spirit has been “erased” only a couple years ago)……..”

Dan berkatalah innovator dalam bidang hydro brown gas ini “….YET SO DO WE. We know what we are doing – we are filling up the gap LEFT BY AUTOMAKERS, detecting and testing any doable and affordable gas economy trick under the sun.”

Sebenarnya teknologi ini sudah tiba, sudah ada pengeluar kereta seperti HONDA, TOYOTA dan lainnya di Barat telah menggunakan teknologi dalam hybrid car mereka, tetapi seperti yang dibuat oleh ‘the rich filty’ ni, mereka mahu jual keretanya sekali, jadi tak heran lah jika harganya tak mampu oleh orang orang seperti kita. Lihat https://cyberstokist.wordpress.com/hydrogen-car-dah-tiba/

KLIK UNTOK HYDROGEN BOOSTER


Posted in 1

Leave a Comment »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

    June 2008
    M T W T F S S
        Jul »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  

    water for fuel, guna air ganti minyak.

    Blog Stats

    • 97,556 hits

    Top Clicks

    • None
%d bloggers like this: